Хіти тижня. Депутату "Опоблоку" у Миколаєві замість мікрофона тицьнули в обличчя фалоімітатором (фото, відео)

Як стало відомо, депутат у місті також очолює регіональний філіал організації одіозного Віктора Медведчука "Український вибір".

Вадим Невінчаний під час інциденту. Фото:скрін відео

У Миколаєві депутату обласної ради від "Опозиційного блоку" Вадиму Невінчаному під час його спілкування з журналістами ткнули в обличчя гумовий фалоімітатор замість мікрофона. Політик не відразу зрозумів, що це був за предмет, і лише нервово відмахнувся від нього. Відео інциденту опублікував телеканал "Інше ТБ" в Yuotube, зазначають Патріоти України.

Також фото цієї ситуації розмістив місцевий активіст Ілля Зелінський на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що в Миколаєві Невінчаний, крім усього, очолює регіональний філіал організації одіозного Віктора Медведчука, кума президента Росії, "Український вибір".

Як пише InfoResist, депутат назвав інцидент провокацією, яку організували його опоненти. Також він додав, що йому здалося дивним, що це сталося в той момент, коли до нього підійшли брати коментарі саме ті журналісти, які зазвичай ігнорують його.

"Я відразу не зрозумів, що це. Швидше за все, подібного роду спроби дискредитувати триватимуть і далі", - сказав Невінчаний.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...