Хіти тижня. "Добре горить": У Мордовії демонстративно спалили прапор Росії (відео)

Поліція Мордовії почала перевірку відео, на якому спалюють прапор Росії. У ролику дівчина кидає в багаття російський прапор, а інша коментує це словами "Добре горить", повідомляють Патріоти України.

За інформацією з соціальних мереж, прапор спалили дві мешканки Саранська – 23-річна Валерія і 21-річна Софія. Повідомляється, що дівчат забрали до відділку для дачі показань.

Також повідомляється, що дівчата, пояснюючи свій вчинок, повідомили, що спалювали старі речі і "не хотіли оскверняти свою країну".

"Виклали назагал тільки першу частину відео! У другій частині ми вигукували "Росія, процвітай!", щоб всі проблеми країни пішли у вогонь разом з цим прапором", – наводить видання слова однієї з дівчат.

Також у соцмережах пишуть, що одна з дівчат, яка брала участь у спаленні прапора, відвідувала молодіжний форум в складі делегації "Єдиної Росії" і проходила стажування в прес-службі глави Мордовії.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...