Хіти тижня. "Если поеду в Європу воровать и сс*ть, мне тоже квартиру дадут? Это биомусор": Українська ведуча втрапила у скандал через заяву про ромів (фото)

У соцмережі Facebook її пост був видалений, однак це не зупинило жінку в подальших коментарях щодо ситуації довкола циган, яка склалася в Україні.

Анна Тесленко. Фото:Facebook

Спеціальний кореспондент програми "Ранок у великому місті" на каналі ICTV Анна "Ахава" Тесленко назвала ромів "циганським біосміттям". Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook 25 червня, передають Патріоти України.

Допис з'явився у відповідь на матеріал продюсера програми "Антизомбі" Оксани Дихнич "Як проблему циган вирішує світова спільнота".

"Оксана підібрала некислу добірку по спробах адаптувати "циганське біосміття" в різних країнах. Цікаво, якщо я поїду в Європу красти і сц*ти на клумби, мені теж квартиру дадуть? Досить маніпулювати питаннями рас і етнічних походжень. Циган щемлять не за те, що вони цигани, а за їх кримінальний спосіб життя, з яким вони прощатися не збираються", - написала вона.

Facebook видалив цей пост Тесленко через порушення правил соціальної мережі. Але вона опублікувала скріншот в коментарях на доказ того, що не сама його прибрала. Пізніше, вона написала окреме повідомлення, щоб прокоментувати ситуацію.

"Facebook видалив пост. Наскаржилися захисники злодіїв і наркоторговців. Продовжуйте в тому ж дусі, якщо аргументів на захист злочинців більше немає. Може нарешті держава включиться. І ще раз повторю. Нетерпимість до групи злочинців, які безкарно орудують десятиліттями, і расизм - це не одне і те ж. Нікого не бентежить, що вони спотворюють власних дітей, щоб жалісливі виглядали, калічать, обпоюють наркотою, щоб смирно лежали, а то і не своїх, а вкрадених", - написала вона.

За словами Тесленко, не можна порівнювати знищення євреїв під час Голокосту і пресинг ромів в наші дні.

"Мрія, а не сусіди! Давайте їх захищати! Нікому не віддамо наших циган! Припиніть порівнювати знищення євреїв під час Голокосту і пресинг циган в наші дні. Євреїв знищували за національною ознакою. А циган женуть, бо не хочуть жити з цими кублами по сусідству, на які немає управи. Чи може ви десь бачили табір євреїв, що живуть в повній антисанітарії в кущах і варять ширку", - зазначила вона.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...