Хіти тижня. "Я - голуб миру": Російський співак заявив у Львові, що "Крим - це Росія"

Екс-соліст гурту Ні-Fi Мітя Фомін приїхав до Львова на Alfa Jazz Fest.

Скріншот

Колишній учасник популярного у 90-ті гурту Ні-Fi Мітя Фомін завітав до Львова на Alfa Jazz Fest йдеться в програмі «Світське життя», передають Патріоти України.

До України російського виконавця, за його словами, привела любов до музики та Львова. Артист продовжує виступати в нашій країні: нещодавно відіграв концерт в Одесі.

У розмові з ведучою Фомін сказав, що для нього Крим - це російська територія. До слова, виконавець часто виступає на окупованій території.

«Я завжди говорив про те, що музика не має меж, я їздив в Крим і в минулому. Артист, як пташка, він співатиме, навіть, якщо його не будуть слухати. Він співати, куди прилітає. Ніхто з нас не має жодного відношення до того, що відбувається на кордоні, на фронтах» – заявив співак.

Фомін наголосив, що має в Україні багато друзів, яким довіряє, тому не боявся їхати. Наостанок, співак заявив, що він «голуб миру», тому його не слід «забороняти».

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...