Хіти тижня. "Я теряю детей и внуков. Их находят защитники бандеровщины!": В ефірі пропагандистського шоу в РФ чергова "актриса" розповіла про "жахіття" в Україні (відео)

За словами жінки, яка істерично доводила аудиторії, як важко жити під "хунтою", її дітей нібито змушують вивчати зовсім іншу історію.

Фото:скрін відео

На російському телебаченні виступила "актриса", яка назвала себе російської матір'ю і бабусею, і розповіла про те, як в Україні нібито змінюють свідомість дітям, змушуючи вчити їх іншу історію і видаючи їм підручники з російської мови зі злодійською говіркою. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Крім того, жінка озвучила фейки про занепад життя в країні після Революції Гідності. Їй надали слово в ефірі пропагандистської програми "Время покажет" на "Первом канале".

"Я русская мама и бабушка, которая 25 лет прожила на юге Украины и прослужила в СМИ украинских. У меня драма в моей семье, потому что две моих дочери и четверо внуков сейчас живут там, в Мелитополе. И, соответственно, четыре года, так как я СМИ, еще раз повторяю, информационщик, я не общаюсь с ними, не приезжаю. Потому что в Мелитополе нет вокзала, его закрыли после 2014 года. Я общаюсь с ними только по скайпу ", — почала свою "драматичну" розповідь пропагандистка.

Потім вона почала переконувати аудиторію в студії і телеглядачів у тому, що свідомість її онуків кардинально змінилася за чотири роки, і вона дуже боїться настання свята 9 Травня в Україні, оскільки дітей там нібито змушують вивчати зовсім іншу історію.

"Недавно моя средняя дочь, посещающая проамериканскую церковь "Новое поколение", вдруг скромно и тактично спросила: "Мама, ну хватит лукавить. Ведь все-таки Америка победила в Великой отечественной войне". Это ее заслуга, я вам клянусь! Вот что творится в умах детей! Жизнь моей семьи раскололась на до и после после 2014 года. Это моя боль! Я теряю детей и внуков, потому что повлиять на них по скайпу как педагог-журналист я не могу. Их находят защитники бандеровщины!" — обурилася "актриса", що грає роль матері громадян України.

На її емоційний спіч польський журналіст Якуб Корейба заперечив, що вона сама винна в тому, що її діти можуть бути підвладні впливу будь-якої пропраганди, оскільки сама їх погано виховала.

У цей момент гостя студії ще більше впала в лють і переключилася на тему вигаданого утиску російської мови в Україні.

"Да я пересечь границу боюсь! А вы знаете, каковы учебники по истории сейчас в Украине, вы знаете? Мои внуки учат другую историю! Севастопольские учебники, когда я служила в информации, совали Севастополю киевские власти учебники, в которых русский язык, а я филолог по образованию, пытались изучать по арготизмам, жаргонизмам и вульгаризмам: пахан, тюрьма, хата. Вот что творят киевские власти!" — несамовито кричала жінка.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...