Хіти тижня. "Я взагалі народилася в Росії": Пенсіонерка зі Слов'янська зробила скандальну заяву про "мову"

Літня жінка обурена тим, що її "примушують ламати мову".

Пенсіонерку обурюють розмови українською. Фото: скріншот з відео.

У Слов'янську Донецької області пенсіонерка в розмові з журналістом заявила, що все навколо "захопили бандери", які тепер командують в місті і змушують говорити українською мовою. Відео оприлюднив на своїй сторінці в Facebook журналіст Дмитро Торець, передають Патріоти України.

"Здолали нас ці Бандери. Кругом ці пости, кругом повилазили - командують. Українською треба "балакати". А якщо ми російськомовні? То, що балакати? Ламати мову - навіщо? Я взагалі народилася в Росії, а тут (в Слов'янську. - Ред.) живу вже півсотні років. Мені подобається російською мовою (розмовляти. - Ред). Діти все розмовляють російською. Чому я буду ламати мову? Здолали нас ці бандери", - заявила пенсіонерка.

У коментарях до запису користувачі активно обговорюють таку заяву жінки. "Мудрість не завжди поспішає за старістю. Дай Бог, щоб наша наздогнала вчасно...", - пише Валентина Коваленко. Деякі охрестили жінку "ватою" і "вузькомовною".

"Бендер на таких ватанів не вистачає. Щоб уже остаточно і безповоротно здолали", - пише Наталі Миколаєва.

"Отак, а у мене чоловік знає лише одне українське слово - цибуля, і це не заважає йому вже 34 роки прекрасно жити в Україні. найцікавіше, що це не заважало йому допомагати "бандерам" на блокпостах в гарячому 14-му", - пише Вікторія Лащених.

"Цікаво... куди і хто до неї "лізе"... кому вона потрібна?", - пише Ольга Підгорна.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...