Хіти тижня. "Кому на Руси жить хорошо": У Росії зупинили "швидку" з увімкнутими маячками, щоб проїхала "Валька-стакан" (відео)

Умовляння лікаря не допомогли. Медиків, які везли хворого, пропустили тільки після проїзду високопосадовців.

Валентина Матвієнко. Фото:MedPortal.ru

У Волгограді співробітники ГІБДД перекрили проїжджу частину через проїзд кортежу спікера Ради Федерації Росії Валентини Матвієнко і губернатора Волгоградської області. Свідком події став місцевий блогер Олексій Ульянов, який виклав відео події на Youtube, передають Патріоти України.

Поліцейські не пропустили навіть карету швидкої допомоги, яка, судячи з усього, везла хворого і подавала звуковий сигнал. Умовляння лікаря не допомогли. Медиків пропустили тільки після проїзду високопосадовців.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...