Хіти тижня. "Купили квиток - пиляйте в Московію!": Фаріон порадила, як Україні слід чинити з "російськомовним населенням" (відео)

На думку колишнього нардепа, російськомовність в Україні - це клеймо окупанта.

Ірина Фаріон. Фото:скрін відео

Російськомовні громадяни України є "трофеєм Путіна", які повинні бути якомога швидше "максимально нейтралізовані". Про це колишній народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон заявила в ефірі "Незалежності телевізійного агентства", зазначають Патріоти України.

"Мені абсолютно байдуже російськомовне населення. Тому що хто це? Прошу показати мені таку юридичну категорію. Де в Конституції України написано, що таке має право на існування? Це вигадка, яка прозвучала в кінці 90-х років, здається, в 96-му або 98-му, від, по-моєму, тодішнього міністра оборони Росії", - заявила Фаріон.

Екс-нардеп заявляє, що російськомовність в Україні - це клеймо окупанта.

"Це найкращий трофей Путіна. Це символ поразки українця перед росіянином або, вибачте, московитом - так набагато краще їх називати. Тобто якщо у нас в Україні є якась категорія людей, яка хвалиться тим, що вони - трофей Путіна, то яка мені до них справа?

Моя задача - максимально їх нейтралізувати. і реально не дати цим людям ні освіти, ні роботи. Тоді вони защебечуть українською мовою на наступний день. Нехай ці російськомовні поїдуть в Америку, там розмовляють російською і знайдуть собі роботу. Підмітати будинок їм дадуть! Нехай їдуть в Польщу чи Чехію", - сказала політик.

Фаріон заявила, що російськомовне населення загрожує їй, оскільки "русскій мір є там, де є російська мова".

"Що є найбільшим кошмаром для Путіна? Україномовна Україна. Тому що україномовна Україна - це кордон з "русским миром" ... Русскій мір є там, де є російська мова. Вибачте, тоді російськомовне населення загрожує мені. А якщо мені щось загрожує, я буду боротися найрізноманітнішими, самими химерними, самими підлими і перпендикулярними методами. Тому що я, українка, в своїй державі повинна панувати. Вам подобається російська мова? Купили квиток - і пиляйте в Росію, в Московію", - заявила Фаріон, додавши, що її не цікавлять почуття російськомовних учасників АТО.

"А тепер про тих, хто говорить, що вони захищають Україну, розмовляючи російською мовою. Мене не цікавлять їхні почуття. Мене цікавить, чи виконують вони закон України про Збройні сили. Стаття 13 цього закону чітко говорить: мова Збройних сил - українська. Не вмієте читати? Тоді тим більше забирайтеся", - сказала екс-депутат.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...