Хіти тижня. Легендарна радянська кіноактриса у важкому стані

Про те, що Маргарита Терехова страждає хворобою Альцгеймера, стало відомо близько 10 років тому.

Маргарита Терехова. Фото: соцмережі.

Маргарита Терехова не може розмовляти і повністю втратила зв'язок з реальністю. Про це в інтерв'ю газеті «Одкровення зірок» розповіла дочка актриси Ганна Терехова, передають Патріоти України.

«Мама зараз не розмовляє, вже не може. Вона стала такою маленькою зворушливою дівчинкою, зовсім ніжною квіточкою, практично не має зв'язку з цим світом. Але мене і брата мама впізнає. І я навіть рада, що вона не розуміє, що відбувається», - зізналася Ганна.
Про те, що Маргарита Терехова страждає хворобою Альцгеймера, стало відомо близько 10 років тому. За словами дочки, спочатку хвороба розвивалася повільно, у актриси з'явилася легка неуважність, але потім стали хвилями накочувати провали в пам'яті: Терехова не могла пригадати прості слова, плутала імена знайомих, забувала події і замовкала посеред розмови, втративши нитку бесіди.


В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...