Хіти тижня. Ліквідація самопоселення ромів на Лисій горі: Націоналісти принесли слідчому докази "своєї провини" (фото)

Сьогодні координатора організації С14, якого підозрюють у погромах табору ромів у Києві, посадили під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці.

Активісти націоналістичної організації С14 вивалили під двері Голосіївського райвідділу поліції Києва купу сміття, кажуть, речові докази з Лисої гори. Про це повідомляється на сторінці С14 у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Це нові речдоки для слідака-фабриканта Заруднього (слідчий у справі про погром табору ромів у Києві - ред), які благоустрій вже третій місяць не може вивезти", - пишуть активісти.

"Дуже символічно вийшло. Сміття і головна "урна" району. Все на своєму місці", - додають вони.

Як повідомлялося, у середу, 18 липня, координатора С14 Сергія Мазура, якого підозрюють у погромах табору ромів на Лисій горі у Києві, посадили під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці.

У квітні 2018 року представники націоналістичної організації прогнали з табору на Лисій горі ромів та спалили їхні намети та речі.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...