Хіти тижня. Лобода, Повалій і ще 8 співачок, що і досі виступають у Росії

Зважаючи на відношення цих виконавиць до агресії Росії проти України їх важко назвати українками.

Патріоти України пропонують підбірку з 10 українських співачок, які осіли в РФ.

Аліна Гросу

Співачка народилася в Чернівцях і більшу частину свого життя провела в Україні. У серпні 2010-го Аліна поїхала в Москву, де вступила у Всеросійський державний університет кінематографії. Тепер намагається під патронатом Григорія Лепса там стати зіркою.

Наташа Корольова

Народилася Наталка Поривай в 1973 році в Києві. Вже в трирічному віці вона виконала пісню "Крейсер Аврора" на черговому з'їзді ВЛКСМ. А з 1985 року юна співачка стала регулярно виступати на всіх республіканських з'їздах і урядових концертах. За словами самої співачки, під час Євромайдану підтримувала революцію, приносячи медикаменти та гроші. Двоє братів брали участь в Євромайдані[4]. Але крім її слів, висловлених під час інтерв'ю, достовірних фактів цьому немає жодного. 12 жовтня 2016 року Служба безпеки України заборонила російській співачці українського походження Наташі Корольовій в'їзд в Україну на 5 років. Співачка - прихильниця окупації Росією Криму.

Віра Брежнєва

Віра Галушка народилася в місті Кам'янське Дніпропетровської області, закінчила там заочне відділення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту за фахом економіст. Зараз екс-"ВІА Гра" живе в Києві, але останнім часом вона все частіше з'являється в російських проектах, так що багато часу проводить в Москві.

Таїсія Повалій

Екс-"регіоналка" народилася в селі Шамраївка Сквирського району Київської області. В 15 років поїхала вчитися до Києва. Закінчила школу в Білій Церкві і Київське музичне училище імені Глієра. На початку 2000-х Повалій стала популярною за межами своєї рідної країни, а в 2011 році навіть отримала "орден Дружби" за розвиток російської культури та зв'язків між Росією і Україною.

Світлана Лобода

Корінна киянка Лобода ніколи не соромилася своїх виступів в РФ. Сьогодні співачка продовжує їздити в сусідню державу з концертами, "братається" з російськими пропагандистами на ТБ, розповідає про свою місію "голуба миру". Незважаючи на свою позицію, співачка досі є заслуженою артисткою України.

Ані Лорак

Кароліна Мирославівна Куєк народилася в невеликому місті Кіцмань на Буковині. У свій час україномовні пісні Лорак були набагато популярніші, ніж російськомовні. Але співачка, судячи з усього, вирішила пов'язати своє майбутнє з усім російським. Зараз вона активно продовжує виступати в РФ.

Лоліта

Співачка народилася в Мукачевому, а вперше вийшла на сцену в Одесі. Там зародився союз Лоліти з Олександром Цекалом. У Києві у виконавиці живуть мати і дочка. Лоліта Мілявська ніколи не підтримувала Майдан, після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти. Співачка також висловлювала наміри перевозити доньку з Києва до Москви.

Тетяна Овсієнко

Овсієнко народилася в столиці України. Навіть закінчила школу №73 та Київський технікум готельного господарства, після якого працювала адміністратором в готелі "Братислава". Співачка потрапила у список злочинців "Миротворця" через те, що незаконно перетнула державний кордон і виступала на території окупованого Криму. Крім того, вона співала перед проросійськими терористами ДНР.

Анна Седокова

Поп-співачка народилася в Києві. До вісімнадцяти років жила з матір'ю і братом на Воскресенці. У шість років Анна стала учасницею народного ансамблю України "Світанок", а після закінчення школи поступила до Київського національного університету культури і мистецтв. Зараз Седокова регулярно виступає в РФ. Влітку цього року артистка навіть заспівала на Палацовій площі в честь Дня Росії.

Крістіна Бардаш (ЛУНА)

Українською інді-співачкою захоплюється російська молодь. Дружина продюсера "Грибов" Юрія Бардаша навіть надихає російських дизайнерів. Киянка активно виступає в РФ, і не приховує, що "російський дух" - це її. "Я поєдную нас усіх - і Мінськ, і Київ, і Москву. І більше я відчуваю російський дух, чесно зізнаюся. Хоча я з Києва, це моя рідна країна, я там буду продовжувати жити, але для мене це все єдине ціле", - сказала дівчина в одному з інтерв'ю.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...