Хіти тижня. Лист до Лаврова, золото та зброя: СБУ показала, що знайшла в ході обшуку у Олени Бережної (фото)

У листі на ім'я глави МЗС РФ Сергія Лаврова було написано про "необхідність активізації діяльності російських організацій в Україні".

Олена Бережна. Фото: соцмережі.

Співробітники СБУ під час обшуків у Олени Бережної (матері загиблої екс-регіоналки Ірини Бережної) виявили документи та електронні носії, які свідчать про її антиукраїнську діяльність за завданням спецслужб Росії, передають Патріоти України.

Як інформує прес-служба відомства, також були знайдені кілограмовий злиток золота і лист на ім'я глави МЗС РФ Сергія Лаврова, в якому було написано про "необхідність активізації діяльності російських організацій в Україні".

"Cлідчі дії у пані Бережної відбувалися у межах кримінального провадження відкритого за статтями 109 і 111 Кримінального кодексу України. І варто сказати — ці обшуки були гучними, яскравими та динамічними. Що ж так відчайдушно захищала лідер ГО "Сила добра"? Правильно, докази її антиукраїнської діяльності, а ще добро нажите "непосильною працею", — йдеться в повідомленні СБУ.

Зазначається, що також обшуки були проведені і у лідера політичної партії "Союз лівих сил" Василя Волги. "Наші співробітники вилучили у нього обладнання для ведення таємних переговорів і магнітні носії інформації, що свідчать про його співпрацю з країною-агресором", - розповіли у відомстві. Більш того, у кількох інших фігурантів вилучили незареєстровану зброю і проросійську атрибутику.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...