Хіти тижня. Медики розповіли, як просто "зав'язати" палити цигарки

​Фізичне навантаження, а саме біг, може стати відмінною допомогою для тих, хто хоче кинути палити.

Згідно з недавнім експериментом, який пройшов у Канаді, майже половина людей, які брали участь у 10-ти тижневій біговій програмі, змогли успішно кинути палити, інформують Патріоти України.

178 курців протягом 10 тижнів отримували консультації щодо відмови від куріння, а також бігали і гуляли на відкритому повітрі. По її завершенні, виявилося, що 72 добровольці залишилися в програмі до кінця.

91% учасників став палити менше. 37 людям вдалося зовсім кинути палити. Це було підтверджено за допомогою тесту на монооксид вуглецю.

Крім того, дослідники виявили значне поліпшення психічного здоров'я учасників. Провідний автор дослідження Карлі Прібе сказав: "Навіть якщо хтось і не зміг повністю кинути курити, вони набагато скоротили кількість сигарет".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...