Хіти тижня. Моліться за нього: Відомий український співак потрапив у жахливу ДТП під Полтавою (фото)

Народний артист України Іван Попович перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Іван Попович. Фото: соцмережі.

Співак Іван Попович потрапив в серйозну аварію в Полтавській області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Віталіна Остапчук, яка працює разом з артистом, передають Патріоти України.

За її даними, команда Івана Поповича їхала на концерт в Полтавській області. Народний артист перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Іван Попович народився 22 квітня 1949 року в с. Осій Закарпатської області. Попович - український естрадний співак і композитор. У 1990 році отримав почесне звання "Народний артист України". У 1999 році "за особистий внесок в розвиток української культури та вагомі творчі здобутки" нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. З 2005 року - художній керівник Державної театрально-видовищної агенції. Гастролював у Канаді, Індії, Бразилії, Італії, Греції, США.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...