Хіти тижня. "Мутко в Сочі все незграбно зробив": Відомий спортсмен розповів про допінгову перемогу РФ на Олімпіаді

Олег Тактаров зазначив, що допінг в Росії вживали і будуть вживати.

Олег Тактаров. Фото: соцмережі.

Відомий російський спортсмен, екс-чемпіон світу зі змішаних єдиноборств, майстер спорту з самбо Олег Тактаров розповів про допінгову систему в російському спорті під час Олімпіади-2014, яка проходила в Сочі. Про це Тактаров розповів в інтерв'ю Sports.ru, передають Патріоти України.

"Мутко в Сочі все незграбно зробив. Ніхто ж не проти стероїдів. Максимум покарали б конкретних спортсменів. Але тут визнали, що існувала ціла державна програма. Тому що вживали так, що мама не горюй. Повернули в спорт вікових хлопців, які вже закінчили. Зробили в стіні дірку - підмінювали сечу.

Але Путіна я розумію - у нього є людина, яка виконає будь-який наказ. Інша справа, що зробить тупо, ганьбить всю країну. Зате віддана людина, доводить справу до кінця. Я б теж його в образу не дав. Але і не поставив би більше нікуди", - сказав Тактаров.

"Зрозуміло, що Муткові дали команду виграти в Сочі. Він і виграв усіма способами", - додав екс-чемпіон світу зі змішаних єдиноборств. Тактаров також зазначив, що допінг в Росії вживали і будуть вживати: "Офіційна позиція Росії, що допінгу не було? Ой, ладно. Вірте, у що хочете. Я знаю, що у нас це було, є і буде".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...