Хіти тижня. "Милий дідусь з добрими очима": У Росії пенсіонер через георгіївську стрічку зарізав молодика (фото)

Вбивці на час слідства обрали запобіжний захід - два місяці під домашнім арештом.

Фото: Комсомольская правда

У Пермі в РФ літній чоловік убив 26-річного хлопця, який вимагав зняти георгіївську стрічку. Про це повідомляє "Комсомольська правда", інформують Патріоти України.

Відзначається, що трагедія сталася увечері 8 травня. За словами очевидців, молодий чоловік поводився неадекватно і буквально кидався на перехожих.

"Хлопець йшов по дорозі з пляшкою пива, сварився матом і ображав людей, які проходили повз. Потім у нього стався цей конфлікт з двома літніми чоловіками", - розповів один зі свідків інциденту.

Видання уточнює, що хлопець нібито прив'язався до чоловіків і вимагав зняти георгіївську стрічку, приколоту до грудей, після чого кинувся на них з кулаками.

У цей момент пенсіонер дістав з кишені ніж і вдарив хлопця в шию. Після чого нападник і його товариш швидким кроком зникли з місця злочину.

Дівчина, на очах якої все сталося, викликала поліцію і "швидку", але 26-річний хлопець помер до приїзду лікарів. Причина смерті - колото-різане поранення шиї.

Як стало відомо незабаром, випадковим вбивцею виявився 66-річний пенсіонер. Йому було обрано запобіжний захід - два місяці, поки триває слідство, він буде перебувати під домашнім арештом. "Я дуже шкодую, що це сталося", - заявив на суді пенсіонер.

Журналісти додають, що чоловік зовсім не схожий на вбивцю - "милий дідусь з добрими очима". У нього дві дорослі дочки-близнюки, є онуки.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...