Хіти тижня. На Київщині ветерани АТО влаштували бійку зі стріляниною з водіями маршруток (відео)

В даний час затримані 15 учасників конфлікту - як активісти, так і маршрутники. Вони дають свідчення.

Фото:скрін відео

В Обухові на зупинці громадського транспорту побилися активісти, АТОшникіи і водії маршруток. Було чути постріли. Про це розповів прес-офіцер поліції Київщини Микола Жукович, зазначають Патріоти України.

"Причина конфлікту була в наступному. Обурені тим, що водії міжміських маршруток відмовляються безкоштовно перевозити учасників АТО, ветерани разом з активістами приїхали до Обухова на розбірки. Почалося з'ясування стосунків на підвищених тонах. Активісти хотіли замінити перевізника на більш лояльного до АТОшників. Природно, що діючий перевізник був проти.

Почалася бійка. В цей час один з учасників бойових дій, який весь час сидів в маршрутці, вийшов з неї і вистрелив в повітря з нагородного пістолета. Бійка трохи вщухла. Але хтось подзвонив в поліцію.

Чоловік не хотів віддавати зброю, і тому поліцейським довелося вистрелити в повітря з автомата. В даний час затримані 15 учасників конфлікту - як активісти, так і маршрутники. Вони дають свідчення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - сказав Жукович.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...