Хіти тижня. На Тернопільщині у школі сталася масова бійка, вчитель потрапив до лікарні (відео)

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи.

Скрін відео

У Тернопільській області поліція розслідує відразу дві кримінальні справи за побиття в школі. Учитель історії зі струсом мозку - в лікарні, а шкільний психолог з синцями розповідає деталі конфлікту. Що ж насправді сталося в навчальному закладі і хто буде відповідати за масову бійку - розбиралися кореспонденти Сегодня, передають Патріоти України.

Шкільний психолог Оксана Зіновіївна проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві. Раптом до класу увійшов вчитель історії. Він почав виштовхувати 11-класників в коридор. Через мить психолог почула за дверима лайку.

"Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайливу образу. Почала виправдовуватися і почула стусани", - розповідає шкільний психолог Оксана Ковалисько.

Жінка стверджує - побив її вчитель історії. І Зіновія Теодозійовича сьогодні на роботі немає. Уже кілька днів чоловік знаходиться в лікарні в травматологічному відділенні з забоями.

За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м'яких частин обличчя.

Учитель заявляє - після зауважень на адресу учнів - його під школою побив батько одного з них.

"Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом", - розповідає вчитель історії Зіновій Лотоцький.

На другий день після бійки учитель написав заяву в поліцію. У свою чергу, Оксана Зіновіївна стверджує - конфлікт почав саме її колега. І додає, учитель був п'яний.

Директор школи це заперечує. "Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне", - запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заява про побиття написали обидва педагоги. Триває слідство. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...