Хіти тижня. "Найбільша пробка в моєму житті": Стало відомо про муки російських туристів через Кримський міст

Водії проводять в пробках від 1,5 до 4 годин, деяким доводиться спати на узбіччі.

Кримський міст не виправдав сподівань. Фото: соцмережі.

Туристи скаржаться на кілометрові пробки в зв'язку з запуском Кримського моста на окупованому росіянами півострові, передають Патріоти України.

Водії проводять в пробках від 1,5 до 4 годин, деяким доводиться спати на узбіччі. "Півтори години - це ще не межа, - зазначає водій. - Найбільша пробка в моєму житті: селище Батальне - Феодосія! Чотири години (відстань 28 км)! З 21.00 до першої години ночі. Виснажені, стомлені водії сплять в машинах прямо на узбіччі, інші мчать по "зустрічній".

Рейсові автобуси затримуються мінімум на три години. Пасажири здають квитки і їдуть на таксі. "З Керчі до Сімферополя на автобусі зазвичай за 4 години доїжджала. А на вихідних дорога зайняла в майже два рази більше часу. Виїхала о 15:40, а приїхала на автовокзал після 22:00, - розповідає пасажирка Анастасія. - Ми чотири години простояли в пробці. Спочатку 2,5 години від Батального до Феодосії, а потім ще півтори години від Зуї до Сімферополя".

Також в мережі з'явилося відео укладання перших рейок на Кримському мосту: будівельники створюють верхню частину шляху залізничної частини. Формування будови йде від Тамані до Керчі, полотно створюється безстиковочним способом.

Джерело: KP.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...