Хіти тижня. Нас нє побєдіть? Довбаний совок: Мер Лисичанська оскандалився через фото дітей у радянській військовій формі

Користувачі мережі жорстко відреагували на допис голови Лисичанська і обурилися використанням дітей в ідеологічних маніпуляціях.

Мер Лисичанська Сергій Шилін хворіє "побєдобєсієм". Фото:YouTube

Міський голова прифронтового Лисичанська Луганської області Сергій Шилін викликав обурення користувачів соцмереж після публікації фото дітей у військовій формі з підписом: "Вот поэтому нас не победить!". Відповідне фото з'явилось у Facebook на особистій сторінці Шиліна, інформують Патріоти України.

У коментарях під публікацією користувачі соцмережі жорстко відреагували на такий пост мера Лисичанська і обурилися використанням дітей в ідеологічних маніпуляціях.

Окрім того, допис Шиліна сильно обурив і заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгія Туку.

"Поздоровляю мешканців Лисичанська з чудовим ватним мером! Найвищі тарифи в Україні – фігня. Повальне безробіття – фігня. Зруйновані дороги – фігня. Зате – "нас не победить"!.. Довбаний совок," – написав Тука.

Слід зазначити, що наразі і скандальний запис Сергія Шиліна, і допис Георгія Туки є недоступними.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...