Хіти тижня. Настрої жителів Донбасу зазнали вражаючих змін, - генерал ЗСУ

За три роки війни на Донбасі ставлення місцевого населення до України кардинально змінилося.

генерал-майор Олег Мікац

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів командир сил оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" генерал-майор Олег Мікац, передають Патріоти України.

"Так я вам скажу, що якщо на 2014 рік було приблизно 40% тих, хто підтримував Україну, проти 60% тих, хто дотримувався протилежних поглядів, то сьогодні це співвідношення становить 75 на 25 на користь тих, хто підтримує Україну", - розповів генерал.

На його думку, людей змусила змінити своє ставлення до Україні реальна зустріч з "рускім міром".

"І я вам скажу, що у людей, які через таке пройшли, справжній патріотизм, не награний. І те, як вони ставляться до України як до держави, як вони сприймають свята, як вони це все намагаються зберегти, підтримати і наголосити, що вони є саме українцями – всього цього тут набагато більше, ніж у Києві", - розповів Мікац.

Генерал-майор заявив, що Україна поступово перемагає Росію в боротьбі за симпатії жителів Донбасу і місцеві жителі стають справжніми патріотами, які готові боротися за свою державу.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...