Хіти тижня. Не підгодовуйте рак: Лікар-онколог розповіла, що підживлює хворі клітини (відео)

​Щоб мінімізувати ризики онкологічного захворювання, слід уникати деяких продуктів, а особливо цукру.

Про це розповіла лікар-онколог Таміла Корінь, передають Патріоти України.

"Незалежно від локалізації, пухлина любить підвищений вміст цукру в різних продуктах. Тому варто мінімізувати його споживання, а ще краще взагалі відмовитися", - говорить вона.

За її словами, також варто відмовитися від продуктів харчування, які містять консерванти та генетично-модифіковані організми. Крім того, лікар рекомендує вживати здорову їжу, "наскільки це можливо". "В Україні здорової їжі вже практично немає", - додає вона.

Корінь також рекомендує їсти молочні продукти високої якості, фрукти, овочі. "І м'ясні продукти, однак не в тій кількості, якої б хотілося організму", - рекомендує вона.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...