Хіти тижня. "Нечиста сила" 1 травня не дочекалась: Шабаш на Лисій горі вразив киян (фотофакти)

Активісти й міська влада вже пред’явили ромам ультиматум залишити територію парку.

Лиса гора в Києві. Фото: соцмережі.

Групи ромів продовжують окуповувати в Києві нові місця і території. Цього разу вони розбили табір і розклали свої речі на Лисій горі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив представник націоналістичної організації C14 Сергій Мазур, передають Патріоти України.

“Цигани знову окупували Лису гору. На цей раз їх ще більше, як і їх сміття”, – написав він, виклавши фотографії з табору. Мазур повідомив, то активісти й міська влада пред’явили ромам ультиматум залишити територію парку.

“У разі невиконання цієї вимоги їх вже по-іншому попросять піти. В рамках закону. Минулого разу цигани пішли мирно”, – додав він.

У коментарях інтернет-користувачі зазначили, що одна дитина в таборі має яскраво виражену слов’янську зовнішність. “Сказали, що документи у мамки, а вона пішла на базар”, – пояснив Мазур.

Він повідомив також, що поліція зробила фотографію малюка, а служба у справах дітей перевірить цей епізод. “А просто забирати дитину, тому що є підозри, не дозволяє закон”, – уточнив активіст.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...