Хіти тижня. "Ну що, жерти будемо?!": На херсонському курорті жінка відшмагала продавчиню рибою, якою отруїлася родина (відео)

Гучний скандал трапився на ринку курортного міста Генічеськ, що на Херсонщині.

Відповідне відео з'явилося у мережі Youtube, передають Патріоти України.

Жінка прийшла на генічеський ринок з піленгасом та відшмагала ним продавчиню по обличчю зі словами "Ну що, жерти будемо?!" і нецензурною лайкою. За словами жінки, дві таких рибини вона придбала у продавчині напередодні, однією отруїлася її дочка, а також друзі, що прибули на курорт з Ізраїлю.

Продавчиня та інші торговці намагалися переконати жінку, що рибу вона придбала десь в іншому місті. Утім, жінка стояла на своєму. Після побиття продавчині вона ретельно витерла руки та гордо пішла з ринку.

Обережно! Нецензурна лексика

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...