Хіти тижня. Обережно, небезпечний рис: Як розпізнати підробку (відео)

Підроблений китайський рис містить стільки пластику, скільки містить пластиковий пакет.

Ілюстрація:Medfond.com

Китай щорічно виробляє понад 200 тонн рису, що робить його найбільшим виробником рису в світі. Однак, згідно з недавньою доповіддю, китайський рис дуже небезпечний і зроблений з пластику! Не отруюйте себе і свою сім'ю, лікування вийде набагато дорожчим, подбайте про себе, вибирайте рис ретельно! Про це пише Україна Online, зазначають Патріоти України.

У доповіді говориться, що китайські виробники продають штучний рис з картопляного крохмалю і пластику, який в кінцевому підсумку випаровується з ароматом рису. Після подальшого вивчення цього питання було виявлено, що підроблений китайський рис містить стільки пластику, скільки містить пластиковий пакет! На щастя, рис по-різному відрізняється від реального рису, і ви можете легко визначити, який з них підробка, виконуючи ці прості поради:

Випробування ступкою і товкачкою

Подрібніть кілька зерен рису і спостерігайте - якщо рис стає дрібним білим порошком, він є органічним. Якщо він залишає жовту пляму в ступці, це пластик.

Випробування на вогнестійкість

Запаліть кілька рисових зерен і подивіться, чи згоряють вони - якщо вони це згорять, рис, який ви купили, підробка.

Тест на воду

Насипте столову ложку рису в склянку води - якщо він органічний, він повинен впасти на дно склянки.

Випробування форми

Приготуйте трохи рису у воді, потім покладіть його в пластиковий контейнер і залиште на сонці протягом декількох днів. Реальний, органічний рис повинен запліснявіти через 2 дні, а підроблений рис залишиться неушкодженим.

Якщо ви підозрюєте, що рис, який ви купили, є пластиком, спробуйте ці поради, щоб легко визначити його якість.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...