Хіти тижня. Одним словом - Х*йло: Як Путін зганьбився на відкритті Керченського мосту

Глядачі росТБ зазначили, що глава держави не був пристебнутий ременем безпеки за кермом, як і двоє його пасажирів, серед яких був керівник будівництва Олександр Островський, за що, згідно з ПДР, передбачений штраф.

Путін забув пристебнутися. Фото: Знак.

Російський президент Володимир Путін проїхав сьогодні по Кримському мосту на "Камазі" з порушенням правил дорожнього руху. На це звернули увагу автомобілісти, передають Патріоти України із посиланням на znak.com.

Так, першими по новому мосту проїхали на спеціалізованій техніці його будівельники. Колону вантажівок очолив Путін на помаранчевому "Камазі". Процес "обкатки" шляхопроводу транслювали російські державні мас-медіа. Рух техніки можна було спостерігати з різних ракурсів. А одна з камер була встановлена в кабіні путінського "Камаза".

Глядачі зазначили, що глава держави не був пристебнутий ременем безпеки за кермом, як і двоє його пасажирів, серед яких був керівник будівництва Олександр Островський, за що, згідно з ПДР, передбачений штраф в розмірі 1 тис. рублів. Також у автомобілістів виникло питання про те, чи законно голова держави рулить самоскидом. "Е-е, а звідки у Путіна права на управління вантажівкою?" "Хто-небудь, оштрафуйте президента за їзду з не пристебнутим ременем безпеки", - пишуть користувачі в соціальних мережах. Зазначимо також, що "Камаз", на якому проїхався Путін, потрапляє в категорію транспорту, яким поки заборонений проїзд по новому мосту.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...