Хіти тижня. "Омські зеки натякають": У мережі підняли на сміх фото "космічної відповіді" росіян Ілону Маску

Якщо зібрати разом всі патріотичні флешмоби, хресні ходи і демонстрації, що мають місце останнім часом у Росії, то можна написати працю з психіатрії.

Ілон Маск був би дуже здивованим, якби приїхав до Омську? Фото: Рейтерс.

Після запуску компанією SpaceX однієї з найбільш потужних ракет світу Falcon Heavy в мережі стали жартувати про "космічному відповідь" російських ув'язнених, які зліпили зі снігу ракетний комплекс стратегічного призначення "Тополя-М". Про це йдеться в повідомленні у Twitter "Сталингулаг", передають Патріоти України.

"Омські в'язні зліпили зі снігу Тополь-М в натуральну величину. Ярославських в'язнів поставили в олімпійські кільця, щоб підтримати збірну Росії на Олімпіаді. Ну що, Ілон Маск, ще є питання?" – запитує автор.

"Якщо зібрати разом всі патріотичні флешмоби, хресні ходи і демонстрації, що мають місце останнім часом у Росії, то можна написати працю з психіатрії", "Не по поняттям", "Омські натякають Маску щоб особливо не літав над нами! А Ярославські натякають нашим спортсменам, що без перемоги краще не повертатися!" – жартують в коментарях.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...