Хіти тижня. "Оскара" в студію: У Львові викрили шахрайку, яка перевдягається старою жебрачкою (фото, відео)

Насправді жебрацтвом займається молода блондинка, яка обрала у своєму віці такий нестандартний спосіб заробітку.

Жебрачка майстерно вміє перевтілюватися. Фото:facebook

У центрі Львова орудує шахрайка, яка перевдягається в немічну хвору жінку і жебракує, випрошуючи гроші у людей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, зазначають Патріоти України.

Найчастіше бачили жінку біля "Гранд готелю", та біля магазину "Антошка".

"Уже протягом року часу, ми з співробітниками на роботі спостерігаємо цікаву картину життя однієї жіночки. Ця прекрасна дамочка як бачите на відео і фото є цілком нормальна здорова жінка, яка перевдягається в немічну хвору і жебракує. Ми просто неможемо дивитись вже на це!

Своїми очима бачили як стара бабця, давала їй гроші, хоча сама по зовнішньому вигляду, їх і немає!.

>Ми хотіли це все показати, і протягом деякого часу, збирали ці всі відео, знімали, фотографували її, де вона сидить. На відео добре видно, як вона стоїть з чоловіком і дитиною, прощається і береться "до роботи"! Подивіться кому ми кидаємо наші так тяжко зароблені гроші!", — йдеться у дописі.

Відео з перевдяганням шахрайки можна побачити тут.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...