Хіти тижня. Під час виконання завдання окупантів: На Донбасі впіймали російського снайпера (відео)

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Казані був завербований представником ФСБ РФ у 2014 році для участі у бойових діях проти України.

Російського найманця затримали на Луганщині. Фото: скріншот з відео.

Контррозвідники Служби безпеки України затримали на Луганщині громадянина Російської Федерації, який воював на боці терористів, передають Патріоти України.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Казані був завербований представником ФСБ РФ у 2014 році для участі у бойових діях проти України. Зловмисник був учасником терористичних угруповань "прізрак" та "брянка ссср". Під керівництвом російських інструкторів він пройшов снайперську підготовку та воював проти сил антитерористичної операції поблизу Первомайська на Луганщині.

Співробітники СБ України задокументували, що у 2017 році росіянин був повторно завербований представниками терористичного угруповання "мгб лнр". Він отримав завдання перейти через лінію розмежування, «осісти» на підконтрольній українській владі території та чекати на подальші інструкції.
Оперативники Служби безпеки України, залучені до операції Об’єднаних сил, затримали терориста на Луганщині під час спроби перетину лінії розмежування.

Слідчі СБУ розпочали кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Затриманий знаходиться під вартою. Тривають слідчі дії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...