Хіти тижня. Під носом в окупантів: Захоплений Должанськ наводнили українські прапори (фото)

Прапор був намальований на одній із зупинок громадського транспорту, а також вивішений поблизу стадіону.

Прапор України на окупованій Луганщині. Фото: соцмережі.

У тимчасово окупованому бойовиками Должанському (колишній Свердловськ, Луганська область) з'явилося відразу кілька українських прапорів - як реальних, так і у вигляді зображень. Про це пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зокрема, прапор був намальований на одній із зупинок громадського транспорту. «Остановка "Городская поликлиника", 27.09.17 г.», — пише очевидець, додавши відповідне фото.

«…флаг нарисован уже неделю. Сначала его загораживали тарой — кучей пластмассовых ящиков от внешнего взора, теперь и вовсе все убрали))», — додав інший автор.

Також прапор з'явився і на флагштоку перед місцевим стадіоном. «Флаг Украины на флагштоке перед стадионом, 27.09.17 г.», — пишуть місцеві жителі и також публікують фото.

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...