Хіти тижня. "Підбив танк Т-72 противника з СПГ. У житті скромний і привітний хлопець": У мережі розповіли про нового Героя України (фото)

Василь Тарасюк особисто отримав почесну нагороду з рук президента у День незалежності.

Василь Тарасюк на фото зліва. Фото: Facebook

У мережі повідомили важливі дані з біографії Героя України Василя Тарасюка, який у четвер, 24 серпня, отримав нагороду з рук президента. Відповідний допис на своїй сторінці в Facebook розмістив Taras Korniyuk, передають Патріоти України.

"З новоспеченим Героєм України 23-річним Василем Тарасюком. Це він командував ротою 72-ї бригади під час січневих боїв під Авдіївкою. Отримав три осколкових поранення і чотири контузії. Особисто підбив танк Т-72 противника з СПГ, вступивши з ним у вогневу дуель. Скромний і привітний хлопець в житті. Зізнається, комфортніше себе почуває на передовій, ніж перед камерою", - зазначив він, опублікувавши фото.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...