Хіти тижня. ''Почему вы все такие злые?": Дівчинка, що написала листа Путіну, покінчила із собою

Згідно з непідтвердженими даними, у загиблої було знайдено передсмертну записку, в якій вона просить нікого не звинувачувати у своїй смерті.

Перед смертю дівчинка написала Путіну. Ілюстрація: VistaNews.

У місті Сафоново Смоленської області Російської Федерації покінчила життя самогубством 14-річна дівчинка, відома тим, що скаржилася в листі президентові РФ Володимиру Путіну на низьку зарплату своєї матері, передають Патріоти України.

За інформацією видання, мама підлітка працювала санітаркою в місцевій лікарні – після листа до адміністрації президента керівництво викликало і "насварило" її. За повідомленнями місцевих ЗМІ, через проблеми із зором над дівчинкою знущалися в школі однокласники, дражнячи "ціклопом". На її сторінці в соцмережі перед самогубством був опублікований статус: "Чому ви всі такі злі?"

Згідно з непідтвердженими даними, у загиблої було знайдено передсмертну записку, в якій вона просить нікого не звинувачувати у своїй смерті. Чи прочитав Володимир Путін лист дівчинки - досі невідомо.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...