Хіти тижня. "Похмурий триколор і двоголова курка": Фанати "ДНР" влаштували провокацію в центрі Києва (фото)

Журналіст обурився байдужості водія, який помітив на своєму авто символ окупантів, але так і не зняв його.

Киянин побачив наклійку із триколором, але чомусь не зняв. Фото: соцмережі.

У центрі Києва, на вулиці Великій Житомирській, було помічено авто, на номери якого приліпили наклейку з символікою "ДНР". Про це написав журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Стартуємо у відрядження на Донбас. На Великій Житомирській невеликий затор. І - wtf! - попереду себе бачу "Фолькс" із номерами... "ДНР". Протираю, значить, очі, - може, не прокинувся? Ні, не примарилося. серія київська, але замість синьо-жовтого прапорця - похмурий триколор і двоголова курка. Зупиняємо водія. Все з тим же запитанням: "What the f*ck?!" Він байдуже знизує плечима: "та не знаю, хлопці. Питайте того, хто це повісів", - розповів він.

За словами Цаплієнка, з розмови з власником машини стало зрозуміло, що він уже знав про те, що із номерами не все гаразд і на них поверх українського прапора наклеєна емблема терористів. Журналіст зазначив, що це наштовхнуло його на думку про любителя "руского міра", який вирішив "зіпсувати хунті День Прапора". Разом із тим, він обурився байдужості водія, який помітив на своєму авто символ окупантів, але так і не зняв його.

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...