Хіти тижня. "Повернете Донбас і Крим, а потім поговоримо": Українець осадив кремлівських пропагандистів в ефірі росТБ (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк осадив кремлівських пропагандистів в ефірі телеканалу "Росія 1", які дорікали Україні за "антиросійські промови".

Роман Цимбалюк

Відповідний виступ журналіста був оприлюднений на YouTube, передають Патріоти України.

"Ви спочатку забираєте, аннексуєте Крим, потім вогнем і мечем забираєте Донбас. Лінія зітткнення і лінія фронту виникли не просто так, а внаслідок бойових дій, а потім дивуєтеся, що у нас антиросійські промови в Києві", - заявив Цимбалюк.

При цьому журналіст також відповів лідеру ЛДПР Володимиру Жириновському, який заявив, що Україна незабаром втратить ще частину територій.

"Все, що ви могли захопити в Україні військовим шляхом, ви захопили... Можете скільки завгодно розповідати, як у нас погано, подобається вам чи ні, але суть від цього не змінюється. Повернете Донбас і Крим, а потім поговоримо", - підсумував Цимбалюк.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...