Хіти тижня. Природа вимерла: З'явилися фото жахливих наслідків екологічної катастрофи через хімічні викиди в Армянську

Місцеві жителі розповідають, що в повітрі чути різкий і їдкий запах, який відчувається в районі катастрофи.

Наслідки катастрофи в Армянську. Фото:Twitter

У мережі з'явилися фото з селища Перекоп, що підпорядковується Армянській міській раді на півночі окупованого Криму, і яке постраждало від викиду небезпечних токсичних речовин на заводі "Титанові інвестиції". Відповідні фото опублікували на сторінці RoksolanaToday & Крим в Twitter, зазначають Патріоти України.

Як відомо, у в місті Армянськ в окупованому Криму приблизно 27 серпня стався викид забруднюючих речовин із заводу "Титанові інвестиції" (стара назва "Кримський титан"). Місцеві жителі почали скаржитися на алергічну реакцію, а металеві предмети в будинках і квартирах за ніч вкрилися липкою іржею.

Третього вересня токсичні речовини з Армянська виявили в повітрі на Херсонщині. 4 вересня російська окупаційна влада Криму прийняла рішення про евакуацію всіх дітей з міста, а завод "Титан", який, швидше за все, є причиною забруднення закрили на два тижні.

Як видно на опублікованих фото, екологічна ситуація в окупованому Перекопі досягла жахливого рівня. Так, на вулицях, розташованих в безпосередній близькості до кислотонакопичувача, практично вимерла вся рослинність, а з дерев опало все листя.

Самі місцеві жителі розповідають, що в повітрі чути різкий і їдкий запах, який відчувається в районі катастрофи. А на березі кислотонакопичувача природа практично померла.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...