Хіти тижня. Російське нехлюйство в усій красі: Названо причину кривавої авіакатастрофи в Сибіру

Є підозра, що не обійшлося й без чималої дози спиртного в організмі пілотів.

В РФ сталася катастрофа із вертольотами. Ілюстрація: Факти.

Стала відома причина авіакатастрофи в Росії 4 серпня, коли в Красноярському краї впав вертоліт Мі-8 і загинули 18 осіб, передають Патріоти України.

У Росавіації прийшли до висновку, що причиною катастрофи став другий вертоліт: два повітряних судна авіакомпанії Ютейр - вантажне і пасажирське - виконували зліт дуже близько одне від одного. Метеоумови в районі польоту були простими, опадів не спостерігалося.
Вертольоти зіткнулися в районі Ванкорського нафтового родовища. Вертоліт з пасажирами на борту, який злітав другим, зіткнувся в повітрі із Мі-8 і зачепив його зовнішню вантажну підвіску. Вертоліт з пасажирами впав і згорів. Загинули троє членів екіпажу і 15 пасажирів - робочих вахтових змін, що летіли на нафтоперегонну станцію.
Що стосується вертольота без пасажирів, то його екіпаж не постраждав. Повітряне судно скинуло зовнішню вантажну підвіску і виконало посадку.
Джерело: Факты

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...