Хіти тижня. Ще й у фонтані викупалась: У Борисполі гола відвідувачка банку шокувала оточуючих (відео)

Роздягнувшись до купальника, жінка почала викрикувати незв'язні фрази і бігати по відділенню, після чого зняла з себе все.

Оголена жінка шокувала відвідувачів ПриватБанку. Фото: соцмережі.

У Борисполі оголена відвідувачка одного з банків шокувала інших клієнтів неадекватною поведінкою, передають Патріоти України.

Зазначається, що, роздягнувшись до купальника, жінка почала викрикувати незв'язні фрази і бігати по відділенню, після чого зняла з себе все. Очевидці події зазначають, що це сталося ще в п'ятницю, 11 травня. За їх словами, після банку дівчина купалася голою в міському фонтані.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...