Хіти тижня. Що ж це коїться? Близькі родичі глави Служби зовнішньої розвідки Росії втекли до країни НАТО

Сам Сергій Наришкін може стати «цапом-відбувайлом», на якого покладуть провину за невдачу зі зривом процесу надання незалежності українській церкві.

Сергій Наришкін. Фото: ВЛАСНО.info.

Близькі родичі глави Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Наришкіна отримали посвідку на проживання в країні-члені НАТО - Угорщині. А сам керівник СЗР РФ може стати «цапом-відбувайлом», на якого покладуть провину за невдачу зі зривом процесу надання незалежності українській церкві. Про це повідомляє народний депутат України, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, про виїзд в Угорщину «повного тезки» родича керівника СЗР повідомила «Нова газета». Він також підкреслив, що це може бути свідченням «міжвидової боротьби силових кланів на російському олімпі».

«Одна з причин загострення - російська верхівка судорожно намагається знайти винних у тому, що не вдалося задушити в зародку процес надання Томосу Українській помісній церкві. І головним кандидатом на роль цапа-відбувайла якраз може стати керівник СЗР. Тому що саме ця спецслужба відповідає за політичну розвідку і проведення операцій за межами РФ, в даному випадку працюючи в прямій конкуренції з ФСБ (тобто - "РПЦ")», - стверджує народний депутат.
Дмитро Тимчук також повідомляє, що після того, як Британія висунула звинувачення двом російським розвідникам в отруєнні в Солсбері, Росія опинилася в складній ситуації: «Після нинішнього бекання Путіна про те, що це були "цивільні, звичайно", цілком очевидно, залишки сумнівів розвіялися. Тоді як новий рівень санкцій, який піде за цією історією, піддасть великому випробуванню лояльність російських еліт Путіну».
Саме в такій ситуації, на думку народного депутата, відмінно спрацьовує варіант з відвернення уваги з визначенням «глобального зрадника-відщепенця». «Отримання дозволу на проживання в країні НАТО членами сім'ї одного з керівників національної розвідки РФ - це дуже яскравий факт, який важко інтерпретувати інакше, ніж підготовку до евакуації», - заявив Дмитро Тимчук.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...