Хіти тижня. Шукали один одного усюди три роки: Зворушлива зустріч хазяїна із загубленим собакою (фото, відео)

Песика за цей час встигли маркувати як безпритульного, а допомогли щасливій зустрічі працівники театру, які побачили оголошення про загублену тварину.

Георгій та Джордж були на сьомому небі від щастя. Фото: скріншот з відео.

7 жовтня 2018-го Георгій Березіані, 62 роки, із Грузії знайшов на вулицях Тбілісі свого пса Джорджа. Собака загубися 3 роки тому. Весь цей час хазяїн не переставав його шукати, передають Патріоти України.

Георгій розвішував на вулицях оголошення з фотографіями собаки та проханням допомогти знайти улюбленця. Часто чоловік сам ходив вулицями, сподіваючись натрапити на пса.

Через 3 роки йому подзвонили працівники оперного театру. Сказали, що біля будівлі ходить пес, дуже схожий на того, якого він шукає. Георгій одразу ж сів у автобус і поїхав до опери.

Вийшов з автобуса і на тротуарі під деревом побачив собаку. Пес спав. Георгій покликав його, пес прокинувся і впізнав хазяїна. Зрадів і кинувся в обійми. "Джордж, це дійсно ти? Джордж, це ти! Дорогий хлопчик, як ти, хлопчику?" - зрадів хазяїн і забрав собаку додому.

Жовтий ярлик на вусі собаки означає, що собаку маркували працівники служби контролю за безпритульними тваринами. Його вакцинували і відпустили.

Джерело: Daily Mail

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...