Хіти тижня. ''С*ки! Спасите по-братски!'': У Росії туристи застрягли на канатній дорозі (відео)

На висоті близько 15 м застрягли 12 осіб.

НП на канатній дорозі в Росії. Фото: скріншот з відео.

У Росії 8 грудня туристи застрягли на канатній дорозі в горах поблизу курортного селища Домбай в Карачаєво-Черкесії. Люди в паніці знімали відео і просили про допомогу, так як не могли вибратися з крижаної пастки, передають Патріоти України.

"Ми провисіли 1,5 години у відкритій кабінці. Люди вже стрибали в замети з неї, але під нами було близько 15 метрів висоти, і ми побоялися. Був сильний вітер зі снігом, вуха мої стали скляними. Ми зателефонували начальнику канатної дороги, він сказав: "Чекайте!" Ось і чекали 1,5 години. Нас зняли — йшли по заметах по пояс в снігу", — розповів очевидець Олександр, уточнивши, що перед туристами навіть ніхто не вибачився.

Люди кричали з кабінки: "С*ки, ми реально тут висимо, бл*дь, ми нікуди не їдемо. Врятуйте по-братськи. Ми між п'ятим і четвертим рівнем". Пізніше співробітниця ГУ МНС Росії Бела Черкесова розповіла в коментарі "Інтерфаксу", що повідомлення про надзвичайну подію надійшло черговому о 15:05 (14:05 за Києвом).

"Як з'ясувалося, з технічних причин зупинилася п'ята черга канатної дороги (близько 3 тис. метрів над рівнем моря). У результаті, під час руху на канатці застрягли 12 осіб", — розповіла вона.

Черкесова уточнила, що людей рятували за допомогою альпіністського спорядження, а станом на 16:00 евакуацію було завершено.

"Стан всіх туристів нормальний. Медична допомога нікому не знадобилася", — додала співрозмовниця агентства.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! (18+)


Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...