''С*ки! Спасите по-братски!'': У Росії туристи застрягли на канатній дорозі (відео)

На висоті близько 15 м застрягли 12 осіб.
НП на канатній дорозі в Росії. Фото: скріншот з відео.

У Росії 8 грудня туристи застрягли на канатній дорозі в горах поблизу курортного селища Домбай в Карачаєво-Черкесії. Люди в паніці знімали відео і просили про допомогу, так як не могли вибратися з крижаної пастки, передають Патріоти України.

"Ми провисіли 1,5 години у відкритій кабінці. Люди вже стрибали в замети з неї, але під нами було близько 15 метрів висоти, і ми побоялися. Був сильний вітер зі снігом, вуха мої стали скляними. Ми зателефонували начальнику канатної дороги, він сказав: "Чекайте!" Ось і чекали 1,5 години. Нас зняли — йшли по заметах по пояс в снігу", — розповів очевидець Олександр, уточнивши, що перед туристами навіть ніхто не вибачився.

Люди кричали з кабінки: "С*ки, ми реально тут висимо, бл*дь, ми нікуди не їдемо. Врятуйте по-братськи. Ми між п'ятим і четвертим рівнем". Пізніше співробітниця ГУ МНС Росії Бела Черкесова розповіла в коментарі "Інтерфаксу", що повідомлення про надзвичайну подію надійшло черговому о 15:05 (14:05 за Києвом).

"Як з'ясувалося, з технічних причин зупинилася п'ята черга канатної дороги (близько 3 тис. метрів над рівнем моря). У результаті, під час руху на канатці застрягли 12 осіб", — розповіла вона.

Черкесова уточнила, що людей рятували за допомогою альпіністського спорядження, а станом на 16:00 евакуацію було завершено.

"Стан всіх туристів нормальний. Медична допомога нікому не знадобилася", — додала співрозмовниця агентства.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! (18+)


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...