Хіти тижня. "Сьогодні побачив останню мамину сльозу": Відомий український співак повідомив про горе в сім'ї (фото)

​Жінка тяжко хворіла.

Олег Михайлюта. Фото:viva.ua

Український співак, фронтмен українського гурту ТНМК Олег Михайлюта (псевдонім Фагот) повідомив сумну новину. У виконавця померла мама. Про це Михайлюта розповів у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Також артист опублікував фотографії бабусі і мами. "Це мої бабуся і мама. Бабуся Параска Ізотівна Іванова пішла на 92-му, і у мами завжди з'являлися сльози, коли вона про неї згадувала. Сьогодні вже я побачив останню мамину сльозу. Тепер вони зустрінуться, і нехай їм там буде тільки радість. Помоліться, хто може, про Аллу Миколаївну Михайлюту, або просто згадайте добрим словом. Вона була прекрасна", - написав співак..

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 76-річна мама Олега Михайлюти важко хворіла. "Моїй мамі сьогодні 76 ... вже практично рік як вона самостійно не встає з ліжка, але періодично розповідає мені, де вона подорожує і з ким спілкується, спочатку це лякало, але потім, коли кілька різних лікарів разом з рецептами порадили мені триматися, я став занурюватися в її Світи і намагатися дізнатися про них більше ... " - розповів співак про хворобу матері.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...