Хіти тижня. "У нього пунктик із цього приводу": Розповіли, за яку фразу на Сенцова смертельно образився Путін

Колись український режисер назвав главу Кремля "кривавим карликом", а той звик мститися усім людям, які жартували із приводу його зросту та зовнішності.

Олег Сенцов. Фото: УНІАН.

Президент Росії Володимир Путінобразився на політв'язня Олега Сенцоваза те, що він потролив його зріст. Колись український режисер назвав главу Кремля "кривавим карликом". Про це нагадав в інтерв'ю російський адвокат Микола Полозов, передають Патріоти України.

"Підозрюю, що у Путіна пунктик з приводу Сенцова, який назвав його" кривавим карликом ". Борис Нємцов теж його ображав, а Орхан Джемаль в прямому ефірі побажав смерті. Путін такі образи фіксує і пам'ятає", - пояснив він.

За словами адвоката, в ситуації з Сенцовим також грає роль те, що його звинувачують у "тероризмі". "Адже основний лейтмотив комунікації Кремля із Заходом - спільна боротьба з тероризмом. Тоді як Путін відпустить "терориста"? З іншого боку, Афанасьєва ж відпустив (Афанасьєв проходив у справі Сенцова, в червні 2016 року був помилуваний Путіним - ред.)", - зауважив Полозов.

"Боюся, що Олег Сенцов може стати одним з нових учасників українського пантеону героїв", - додав адвокат.

Джерело: Факты

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...