Хіти тижня. У родині 80-річного Андрія Мягкова велике горе

Знаменитий кіноактор одружився зі своєю половиною ще у далекому 1965 році.

Андрій Мягков. Фото:starhit.ru

Зірка "Іронії долі" Андрій Мягков відреагував на інформацію про те, що його дружину Анастасію Вознесенську паралізувало після інсульту. Про параліч 75-річної Анастасії Вознесенської розповіли сусіди подружньої пари з будинку на Кутузовському проспекті, передають Патріоти України.

За словами актора, паралічу у його дружини немає. Також наголошується, що у Вознесенської виявлений цукровий діабет.

Мягков і Вознесенська прожили разом 55 років, в 2018 році вони повинні відзначити смарагдове весілля. У липні Андрій Мягков відсвяткував 80-річчя.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...