Шкода, що не усі такі: Під Тернополем маршрутник перервав рейс і віддав свої гроші заради порятунку пасажира (відео)

Водій розгледів у чоловіка ознаки інсульту, тому вирішив не зволікати, очікуючи швидку - і це врятувало хворого від важких ускладнень.

Пенсіонер має шанс повністю одужати завдяки допомозі водія. Фото: скріншот з відео.

У Кременці Тернопільської області водій маршрутки зійшов з рейсу і направив автобус в лікарню, тому що його пасажиру раптово стало погано, передають Патріоти України.

Випадок стався в «базарний» день о 9:00 ранку. Маршрутка № 13 була переповнена людьми, які поспішають на ринок, але можливість хорошого заробітку не зупинила водія. Побачивши у пасажира ознаки інсульту, він пішов з маршруту і повіз хворого в лікарню.

«Бачу, що йому руку віднімає, щось хотів мені сказати - бачу, мова не виходить, не може говорити вже. І кожен раз - все гірше, гірше», - розповів водій маршрутки Олександр Іваськевич.

Коли на наступній зупинці «Ринок» всі пасажири вийшли, водій вирішив їхати в лікарню. Людям, які почали заходити в маршрутку, оголосив про скасування рейсу. Потім водій буквально на руках виніс пасажира з автобуса і відніс до лікарні. Потім він відвіз речі пасажира йому додому і запропонував його дружині гроші, які у нього були - виручку яку він отримав в той день.

Завдяки миттєвій доставці медики не втратили «золотого» часу для порятунку - пенсіонер переніс інсульт без ускладнень. «Тобто у нього немає паралічів ні в руках, ні в ногах. Обличчя повернулося на своє місце, як було», - пояснив завідувач неврологічним відділенням Кременецької районної лікарні Костянтин Буковський.

Джерело: ТСН.ua

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...