Хіти тижня. У Торонто пенсіонер побудував сходи, на які влада хотіла витратити 150 000 $

Місцева влада оцінила будівництво сходів в 65 – 150 тисяч доларів і почали шукати ці кошти. Колишній механік Аді Астлей вирішив цю проблему за набагато менші кошти. Як відреагувала влада?

В одному з парків канадського міста Торонто з’явилася стежка, якою охоче користувалися місцеві жителі, проте закінчувалася вона незручними і навіть небезпечними сходами.

Пішоходи тут неодноразово падали, що призводило до ударів і навіть переломів. Місцева влада оцінила будівництво сходів в 65 – 150 тисяч доларів і почали шукати ці кошти.

Поки чиновники займалися пошуком грошей, колишній механік Аді Астлей вирішив цю проблему, витративши всього 550 доларів. За 14 годин пенсіонер і його помічник побудували дерев’яні сходи з перилами, які дуже сподобалися місцевим жителям.

Влада від такого самоуправства не в захваті і хоче перевірити сходи на відповідність необхідним стандартам.

Джерело

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...