Хіти тижня. Українські партизани зробили луганчанам патріотичний подарунок до Дня незалежності (фото)

На окуповане місто скинули за допомогою БПЛА вітальні листівки, зібравши заодно цінну інформацію про розміщення позицій та пересування бойовиків.

Фото:Facebook

Невідомі патріоти за допомогою безпілотних літальних апаратів скинули на окупований проросійськими терористами Луганськ листівки з поздоровленнями до Дня Незалежності України. Фото були опубліковані на сторінці Facebook "Луганщина Україна", передають Патріоти України.

"23 серпня партизани підтвердили успішне скидання з БПЛА вітальних листівок над Луганськом. Привітання з Днем Незалежності України та Днем шахтаря доставлені на окуповану російськими окупантами територію України за допомогою БПЛА групи добровольців, що постійно підтримують рух українського опору", - йдеться в повідомленні.

Також під час польоту волонтери зібрали цінну інформацію про розміщення позицій та пересування бойовиків.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...