Хіти тижня. "Уроды вроде Бориса Джонсона": Глава російського банку потрапив у міжнародний скандал, намагаючись догодити Лаврову (відео)

Присутні на заході аплодували словам банкіра Андрія Костіна і сміялися, нібито немає нічого незвичайного у тому, щоб образити дипломата іншої держави.

Андрій Костін. Фото: Begemot.media.

Голова правління російського банку "ВТБ" Андрій Костін назвав колишнього міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона виродком порівняно з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Свою заяву він зробив на заході в МДІМВ, на якому був присутній Лавров і ректор ВНЗ Анатолій Торкунов, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що нам вкрай пощастило, що у нас такий міністр, в міру жорсткий, в міру гнучкий, розумний, спокійний, міністр "ні", міністр "так", але те, що треба російській дипломатії... Подивіться, вибачте мене, подивіться на виродків, які є на Заході, який-небудь Джонсон та інші", - заявив він, звертаючись до аудиторії.

Присутні аплодували словам банкіра і сміялися. Костін назвав британців хорошими і розумними людьми. Але іноді, дивлячись на них, він думає: "Що ж таке відбувається!".

Пізніше прес-служба ВТБ опублікувала вибачення від імені Андрія Костіна. "Емоційне висловлювання пана Костіна, зроблене ним у стінах МДІМВ, викликане глибоким розчаруванням від кризи у відносинах між нашими країнами. Однак це не має бути підставою для грубих публічних висловлювань", - йдеться у заяві.

Джерело: РБК-Україна

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...