Хіти тижня. Увага - злодії: У центрі Києва нахабних мадам зняли на прямо під час крадіжки в кафетерії (відео)

Цікаво що людина за стійкою не реагує на "маневри" злочинців. Просто не побачив, не хотів зв'язуватись, чи у змові?

В невеликому кафе дві жінки витягли у покупця гаманець, повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс «Київ Оперативний».

На ролику видно, як чоловік-покупець розмовляє з продавцем. В цей час в кафетерій заходять дві жінки. Одна з них близько підходить до покупця і прикриваючись хусткою, що висить на сумці намагається витягнути у жертви з кишені гаманець. В результаті декількох спроб злодійці це вдається і та виходить із закладу. Її спільниця спостерігає за тим, що відбувається, потім проходить по залу і теж йде.

«Сьогодні в одному з кафетеріїв Печерського району жінки професійно вкрали гаманець у покупця. Якщо Вам відомі ці особи, будь ласка, повідомте», - пишеться у повідомленні.


Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...