Хіти тижня. В одному з ресторанів Києва побили сина Шуфрича (фото)

Син нардепа з друзями, які постраждали під час бійки, знаходяться в стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога.

Олександр Шуфрич. Фото:Facebook

Старшого сина народного депутата Нестора Шуфрича Олександра побили невідомі в ніч з 12 на 13 травня в одному з ресторанів Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби політика на Facebook, зазначають Патріоти України.

"Під час відвідування одного з ресторанних комплексів столиці старшому синові народного депутата Нестора Шуфрича Олександру і його товаришам в результаті побиття групою невідомих осіб було завдано численних травм голови і тілесні ушкодження", - сказано в повідомленні.

Також уточнюється, що нападники представилися працівниками "органів", які до і після інциденту погрожували фізичною розправою і використанням службового становища в разі звернення в МВС.

"На місце злочину прибув патрульний загін Солом'янського району. Був затриманий чоловік, попередньо причетний до інциденту і, за його словами, брат головного призвідника побиття. Особи нападників мають бути встановлені органами МВС після затримання", - додали в прес-службі.

Потерпілі написали заяву до Солом'янського РУВС. В даний момент вони знаходяться в стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога. Синові Нестора Шуфрича накладені шви на обличчя.

На фото: затриманий на місці події (у профiль в блакитнiй сорочцi), не встановлені особи, які залишили місце події, та потерпiлi - Олександр Шуфрич з друзями.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...